Persoonlijk advies op maat
Scherp en duidelijk geprijsd
Zeer ruim assortiment op voorraad

Hovenier

 

Wij zijn uw betrouwbare leverancier voor:

  • Beplanting
  • Bemesting
  • Grondverbeteraars
  • Boompalen
  • Tuingereedschap
  • En andere hulp materialen…

 

 

Stop met zoeken!

Wij van Zeelandplant zijn gespecialiseerd in het compleet leveren van de beplantingslijsten voor de tuinaanleg. Door onze ervaring en uitstekende contacten met geselecteerde kwekers zijn wij in staat om al uw beplantingsvragen in te vullen. Dit alles in een uitstekende kwaliteit en natuurlijk tegen concurrerende prijzen. 

De bestellingen worden zorgvuldig door ons verwerkt en klaargezet op onze kwekerij. Alle planten zijn voorzien van een duidelijk etiket en op uw verzoek kunnen we de planten per project verpakken.

 

Planten uitzoeken op het groencentrum

Bij ons op het groencentrum kunt u snel een mooi sortiment planten bij elkaar zoeken, voor bijvoorbeeld een klein project. Wij beschikken over een geavanceerd scansysteem. Hiermee worden alle artikelen die afgehaald worden direct verwerkt in ons systeem, u ontvangt dus direct een pakbon met uw handelsprijzen via de mail.

 

 

Kom gerust eens vrijblijvend langs op ons bedrijf en overtuig uzelf van de kwaliteit en service, of mail ons voor meer info.

 

 

Tijdens het uitzoeken van de bestellingen kale wortel leverbaar eind november tot begin april Bestelling die zo goed als gereed staan voor transport

Nieuwsbrief ontvangen?

Zeelandplant V.O.F.

Ravesteinweg 3
Grijpskerke
Tel: 0118 - 71 50 80
Fax: 0118 - 59 46 11
verkoop@zeelandplant.nl

 

KvK 62578014
BTW NL854873508B01