Persoonlijk advies op maat
Scherp en duidelijk geprijsd
Zeer ruim assortiment op voorraad

Professionals

Afhalen op het groencentrum

Bij ons op het groencentrum kunt u snel een mooi sortiment planten bij elkaar zoeken, voor bijvoorbeeld een klein project. Met ons uitgebreide assortiment zoals bomen, struiken, fruit, vaste planten en rozen zijn wij de specialist op gebied van tuinplanten. Heeft u een paar planten nodig voor inboet of het aankleden van een terras, is dat geen probleem! Wekelijks vullen wij ons basisassortiment aan.

Bestelling plaatsen

Bestellen kan uiteraard ook!

Vraag naar ons bestelformulier, of mail uw bestelling naar verkoop@zeelandplant.nl. Vermeld bij de bestelling de volledige latijnse naam, het aantal, de plantmaat en eventueel een projectnaam.

Wanneer de bestelling is ontvangen gaan wij de order zorgvuldig verwerken. De planten worden voorzien van een etiket en verpakt per bestelling. Als de bestelling compleet klaar staat geven wij u bericht. Eventueel kan de bestelling ook op locatie worden afgeleverd.

 

Gereedschap en meststoffen

Gereedschap

Om de planten aan te kunnen planten is gereedschap ook zeker belangrijk. Hiervoor hebben wij een basisassortiment, van kwaliteit tot hobby gereedschap. Denk o.a. aan Spear & Jackson spade, een graskantensteker en palenboor van ‘De Wit’, verschillende plantschepjes, Felco snoeischaar, nylon bladharken & druppelslangen voor langs een haag.

 

 

Meststoffen

Om al uw beplanting een goede start te geven adviseren wij aan te planten met DCM Vivimus. Dit zorgt voor een veel betere aanslag en hergroei van de jonge planten.

Naast DCM Vivimus hebben wij een breed assortiment aan meststoffen. Alle producten van DCM zijn organisch en hebben een lange werking, hierdoor blijven bijvoorbeeld het gazon en de sierborders in topconditie. Wij kunnen vele producten uit voorraad leveren. Ook is het mogelijk om volle pallets af te nemen tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Ook uit kostenoverwegingen is het belangrijk dat pas aangeplante borders/perken snel dicht groeien. Met de juiste meststof groeit een nieuw aangeplante border binnen een jaar dicht, waardoor u kosten bespaard op het onderhoud. Door jaarlijks te bemesten blijft er genoeg voeding in de bodem. De planten zullen sterker en gezonder blijven, met als eindresultaat minder uitval.

 

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen leveren neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwsbrief ontvangen?

Zeelandplant V.O.F.

Ravesteinweg 3
Grijpskerke
Tel: 0118 - 71 50 80
Fax: 0118 - 59 46 11
verkoop@zeelandplant.nl

 

KvK 62578014
BTW NL854873508B01