Persoonlijk advies op maat
Scherp en duidelijk geprijsd
Zeer ruim assortiment op voorraad

Nieuws

 • Urban jungle tuin

  Urban jungle is echt een tuintrend van nu! Veel groene planten, botanische prints en knusse zithoekjes met natuurlijke materialen zijn de ingrediënten voor een perfecte jungle tuin. Wilt u weten welke planten kunnen zorgen voor een Urban jungle sfeer?

  Meer informatie
 • 50% korting op alle vaste planten

  Een tuin zonder vaste planten bestaat eigenlijk niet. Vaste planten geven iedere tuin een bepaalde sfeer, kleur en structuur. Deze winterharde planten sterven over het algemeen in het najaar tot de grond af, maar in het voorjaar zullen deze planten weer fris uitlopen. De hele maand november krijgt u bij ons 50% korting op alle vaste planten in potmaat P9.

  Meer informatie
 • Het kiezen van een boom

  Het kiezen van een boom is niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij praktische informatie voor u op een rijtje gezet om het kiezen van een boom makkelijker te maken.

  Meer informatie
 • Indian summer

  Tijdens de indian summer laat de natuur haar mooiste kleuren zien. Bomen kleuren oranje of geel en sommige struiken worden vuurrood. Wilt u weten welke planten kunnen zorgen voor een indian summer bij u in de tuin?

  Meer informatie
 • 20 leukste potplanten voor de winter

  De perkplanten zijn weer uitgebloeid. Het is tijd voor wat anders in uw tuin. Naast de bekende winterviolen kunt u ook kiezen voor vaste planten of een heester in een bloembak.

  Meer informatie
 • Maak uw eigen boomgaard

  Wat is er leuker dan door uw tuin te kunnen lopen en een appel of pruim van uw eigen boom te eten? We geven u een aantal tips om een eigen boomgaard te maken. 

  Meer informatie
 • Lei- & schermbomen

  Lei- en schermbomen worden veel gebruikt als afscheiding. Hiermee kunt u een stukje privacy creëren. Ook is het de perfecte boom om in kleinere tuin toe te passen.

  Meer informatie
 • Kustbeplanting

  Een tuin vlak langs de kust krijgt veel te verduren. Door de harde zoute zeewind en zand zullen planten het veel minder goed doen. Terwijl ze het een paar kilometer landinwaarts prima doen. Gelukkig zijn er genoeg leuke planten die het prima doen in het kustgebied.

  Meer informatie
 • 20 mooie roodbladige planten

  Er komen steeds meer roodbladige planten op de markt, kwekers blijven nieuwe roodbladige planten ontwikkelen. Deze planten geven de mogelijkheid om te kunnen spelen met kleur in de borders. We hebben een aantal soorten op een rijtje gezet. 

  Meer informatie
 • Siergrassen

  Siergrassen worden steeds populairder omdat ze makkelijk te combineren zijn met andere planten. Siergrassen vragen weinig onderhoud en zijn geschikt voor iedere tuin.

  Meer informatie
 • De 15 leukste bomen voor een kleine tuin

  Een boom is een blikvanger in de tuin. Daarom is het kiezen van een boom niet altijd even makkelijk, zeker niet voor een kleinere tuin. Wij hebben de 15 leukste bomen die geschikt zijn voor een kleine tuin op een rijtje gezet.

  Meer informatie
 • Bloemen drogen

  Sommige planten bloeien langer dan andere. Het kan bij sommige soorten na een dag of twee zomaar gebeurd zijn met de bloei. Door de bloemen of planten te plukken en te drogen kunt u nog langer genieten van de bloemen en planten uit uw eigen tuin. Alleen niet alle bloemen zijn geschikt om makkelijk te drogen.

  Meer informatie
 • Sedum daken

  De vraag naar groene daken neemt steeds meer toe. Mensen zijn bewust bezig met het besparen van energie. En buitenom dat is het een leuke manier om een dak mooi aan te kleden. Vanaf nu levert Zeelandplant Readyroof cassettes.

  Meer informatie
 • Maandag gesloten in juli en augustus

  In juli en augustus is onze kwekerij op maandag gesloten.

  U bent van harte welkom om bij ons langs te komen van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

  Op maandag zijn wij wel telefonisch of via mail bereikbaar.

  Meer informatie
 • Planten ondersteunen

  Door regen en wind kunnen jonge planten omwaaien of bloemen afbreken wanneer deze niet goed ondersteund worden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om planten en bomen te ondersteunen.

  Meer informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

Zeelandplant V.O.F.

Ravesteinweg 3
Grijpskerke
Tel: 0118 - 71 50 80
Fax: 0118 - 59 46 11
verkoop@zeelandplant.nl

 

KvK 62578014
BTW NL854873508B01