Persoonlijk advies op maat
Scherp en duidelijk geprijsd
Zeer ruim assortiment op voorraad

Het grootste aanbod aan buitenplanten in Zeeland

Planten zijn onze passie

Al bijna 20 jaar is Zeelandplant actief in het kweken en verhandelen van tuinplanten. Met circa 1 hectare tot onze beschikking hebben wij de beplanting die u zoekt. Door onze wortels in de ‘Zeeuwse klei’ weten wij als geen ander welke planten geschikt zijn voor aanplant langs de kust. En een goede service door één van onze medewerkers is hierbij vanzelfsprekend. Overtuig uzelf en kom eens kijken naar ons uitgebreide assortiment. 

Advies door onze kenners

Met ons uitgebreide assortiment zoals bomen, struiken, fruit, vaste planten en rozen zijn wij de specialist op gebied van tuinplanten. Ons basis assortiment wordt wekelijks bijgevuld en het wordt aangevuld met beplanting voor het seizoen. Ideaal als u snel wat nodig heeft of juist rustig rond wilt kijken om inspiratie op te doen. Alles in uitstekende kwaliteit! Wij geven u een persoonlijk advies.

 

Tip:

Neem foto’s of een tekening van uw tuin mee.

Planten volgens plan

Heeft u een beplanting plan van een tuinarchitect of gaat uzelf aan de slag. Voor ons geen probleem! Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij al uw beplantingsvragen snel en volledig invullen. Wij leveren uitsluitend eerste kwaliteit planten en dat ook nog eens tegen concurrerende prijzen.

 

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave of een bestelling plaatsen?

Mail dan naar: verkoop@zeelandplant.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Zeelandplant V.O.F.

Ravesteinweg 3
Grijpskerke
Tel: 0118 - 71 50 80
Fax: 0118 - 59 46 11
verkoop@zeelandplant.nl

 

KvK 62578014
BTW NL854873508B01