Persoonlijk advies op maat
Scherp en duidelijk geprijsd
Zeer ruim assortiment op voorraad

Dealerschappen

DCM Meststoffen

  

Om uw beplanting een goede start te geven adviseren wij deze aan te planten met DCM Vivimus. Dit zorgt voor een veel betere aanslag en hergroei van de uw planten en bomen.

Naast DCM Vivimus hebben wij ook een breed assortiment aan meststoffen. Alle producten van DCM zijn organisch en hebben een lange werking.

 

Waarom DCM Meststoffen?

Door hun brede waaier aan organische grondstoffen en gebruik van de Minigran is DCM uniek in hun segment. 

Klik hier voor meer informatie over de MINIGRAN

 

van der Sijde Tuinhout

 

 

Een net aangeplante boom of leiboom waait snel om zonder boompaal of lei constructie. Daarom verkopen wij al jaren boom- en lei-palen. We hebben ons sortiment inmiddels uitgebreid. 

 

Compleet pakket

Wij bieden in samenwerking met Van der Sijde een compleet pakket met tuinhout aan. Naast uw beplantingsplan kunt u ons ook een aanvraag voor tuinhout sturen. Hiervoor zullen wij samen met Van der Sijde prijs opgeven en na bestelling z.s.m. leveren. Een aantal producten hebben wij uit voorraad leverbaar, denk onder andere aan:

  • Boompalen geïmpregneerd
  • Rozenpaaltjes geïmpregneerd
  • Azobe piketpaaltjes
  • Kastanjepalen
  • Bouwstaalmat
  • Hardhouten palen

 

Talen Tools

 

Zonder gereedschap is aanplanten best lastig. Talen Tools is producent en leverancier van gereedschap voor professionals en tuinliefhebbers. Uit hun bijzonder uitgebreid assortiment hebben wij een selectie gemaakt, van kwaliteitsgereedschap tot gereedschap voor de hobbyist. Denk onder andere aan een Spear & Jackson spade, graskantensteker en palenboor van ‘De Wit’, verschillende plantschepjes, Felco snoeischaar, nylon bladharken & druppelslangen voor langs een haag.

 

Waarom tuingereedschap van Talen tools?

Talen Tools is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit én innovatie. Daarom kiezen wij voor deze leverancier.

 

Peacock

 

Wind en regen hebben wij hier wel in zeeland. Door deze weersomstandigheden kunnen planten omvallen. Hiervoor hebben wij een leuk assortiment aan hoogwaardige plantsteunen van Peacock. De collectie ‘Classic pinnups’ zijn bijvoorbeeld gemaakt van hard verzinkt staal. Dus geschikt voor ieder weertype.

 

Waarom plantsteunen van Peacock?

Door kennis van metaal, coating en behandeling maakt Peacock innovatieve en duurzame producten. Hiermee kunnen zij zich onderscheiden.

 

Mobilane

 

 

Privacy is voor veel mensen belangrijk!

Bij het plaatsen van een groene haag duurt het vaak een paar jaar voordat het echt mooi dicht is gegroeid en u beschermd benr tegen inkijk. Met de kant en klaar hagen van Mobilane voorkomt u wachten en heeft u direct resultaat. Ideaal als erfafscheiding, afscherming voor vuilcontainers, groene afscheiding bij een parkeerplaats of te plaatsen op een daktuin of balkon.

 

Waarom Mobilane?

  • Makkelijk en snel te plaatsen
  • Direct groen resultaat
  • Heeft weinig onderhoud nodig

 

Capi Europe

 

 

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en de bloempotten zijn weersbestendig. Met verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot.

 

Garantie & kwaliteit

De bloempotten met een oranje binnenkant zijn lichtgewicht design potten voor binnen en buiten en Made in Holland. Je krijgt 10 jaar garantie op een Made in Holland bloempot. Op de overige bloempotten krijgt u 3 jaar garantie.

 

Greenmakers

Readyroof Sedum is een kwalitatief hoogwaardig kant-en-klaar groendak cassette. De cassette is zeer compact (39cm x 59cm) en licht van gewicht (max 55kg/m²), waardoor deze zeer arbeidsvriendelijk te plaatsen is op platte en hellende daken (tot 10°). Door zijn lage gewicht is deze toe te passen op bijna ieder dak zonder constructieve aanpassingen.

 

Waarom Greenmaker?

Door de prijskwaliteit verhouding en goede service zijn Greenmakers Readyroof cassettes uniek in hun segment.  

 

 

 

QuickHedge

 

 

Quickhedge maakt een tuin direct af. De tijd die haagplanten nodig hebben om uit te groeien tot een volwassen exemplaar is namelijk op de kwekerij al doorgebracht. Dankzij de intensieve zorg tijdens de opkweek, zorgt Quickhedge voor een volwaardige, natuurlijke afscheiding en dus direct genieten in uw tuin.

 

Waarom Quickhedge?

Direct in 1 dag het resultaat van een volwassen haag, dat heet dus met recht ‘instant privacy’!

 

Luxan

Ongedierte, onkruiden, schimmels, groene aanslag en overlast door bijvoorbeeld een grote mierenplaag in uw tuin. Allemaal problemen waar u liever niet mee geconfronteerd wordt.

 

Gelukkig heeft Luxan een assortiment aan beschermende en bestrijdende middelen. Deze producten pakken het probleem bij de basis aan en verlossen u snel en effectief van de overlast. U heeft daarbij de zekerheid dat de producten voldoen aan de zware normen die daarvoor gelden. Op de verpakking staat een speciale toelatingsnummer voor Nederland vermeld.

 

Luxan is voor gebruik door de consument. Lees vóór gebruik altijd goed het etiket en productinformatie!


 

Nieuwsbrief ontvangen?

Zeelandplant V.O.F.

Ravesteinweg 3
Grijpskerke
Tel: 0118 - 71 50 80
Fax: 0118 - 59 46 11
verkoop@zeelandplant.nl

 

KvK 62578014
BTW NL854873508B01